Cleaning Solutions Sofia

Професионална фирма за почистване на домове и офиси

Професионалисти в почистването

Създадохме Cleaning Solutions с цел предоставяне на услуги на които можете наистина да разчитате. Ние изграждаме отношения на доверие с клиентите си, като същевременно предоставяме изключително високо качество на услугите.

Тъй като сме наясно, че всеки сегмент в почистването има своите специфични характеристики, екипите с които работим са обучени, тествани и профилирани на база на предишен опит и познания.  Нашите мерки за контрол на качеството гарантират, че стандартите заложени във всеки един договор са не само спазени, а и надвишавани всеки ден.

Ние Ви гарантираме

С нашата политика за 100% удовлетвореност ние се стремим да надхвърлим очакванията на клиентите си чрез високо качествена работа, надеждност, гъвкавост и конкурентни цени.

Повече от

1000 почиствания

Предлагаме различни видове почистване в зависимост от вашите нужди и предпочитания, включително абонаментно, основно, след ремонт, както и корпоративно. Услугите ни включват и пране на килими и мека мебел.

100%

Доволни клиенти

Имаме индивидуален подход към всеки един клиент и наш ангажимент  е да отговорим на очакванията ви за почистване с гаранция за 100 % удовлетвореност.

Екологични

Методи и препарати

Ние сме една от малкото компании за почистване, които използват екологично чисти и  същевременно устойчиви почистващи препарати.

Изгодни цени

Достъпни за всеки

Политиката на компанията ни е насочена към предоставяне на услуги за почистване на достъпни цени без да правим компромис с качеството.