Пране и почистване на килими в София

Красотата на вашия дом или работно място зависи много от килимите. Техните живи цветове, сложен дизайн и красиви текстури обединяват целия декор на мястото и му придават индивидуалност. Ако обаче не се почистват редовно, същите тези килими събират много мръсотия и го правят идеално място за генериране на прах, вредители, акари и микроби. Дори редовното прахосмучене не е адекватно решение, тъй като килима се нуждае от по-задълбочено почистване от време на време. За целта са необходими професионална машина и препарати за почистване на килими, съставени от висококачествени химикали за различните видове килими, които не увреждат цвета, текстурата или тъканта и я почистват правилно.

Услугата за почистване на килими включва екстракторно пране. При този метод чрез специална машина се впръсква под налягане вода и специален препарат, който веднага след това се изсмуква заедно с мръсотията. С тази технология ние ви гарантираме бързо и качествено изпиране на килима, като след това той е почти сух и готов отново за употреба в дома ви.

Чрез изпирането на място, ние ви спестяваме всички неудобства, свързани с пренасяне на килима или разхвърляне на жилището и интериора.

Свържете се с нас още сега!

Ние ще почистим Вашия дом или офис на възможно най-ниска цена!