В живота ви има много неща, които изискват доста внимание. Между работата, семейството, хобитата и други може да бъде трудно да се намери време за големи проекти за почистване.

Основното почистване на вашите подове и килими обикновено остава на по – заден план пред по-належащите задачи. Но, има много предимства в това да почистите килимите си в дълбочина и това не трябва да се превръща в огромно предизвикателство. Чистите килими и подове могат да подобрят благоденствието и здравето на семейстеото ви. С достъпните опции за висококачествено, професионално почистване на килими и мека мебел на Cleaning Solutions Sofia не е нужно да губите време и енергия.

Професионалното почистване на килими може да подобри здравето ви, дома ви ще бъде по – свеж и килимите ви ще живеят по – дълго.

Екстракторното пране на килими и мека мебел, което ние от Cleaning Solutions Sofia ви предлагаме се извършва на място и няма нужда от допълнително изплакване и сушене. Препаратите които използваме са био разградими и в същото време устойчиви, като убиват всякакви бактерии и алергени.

За повече информация относно Cleaning Solutions Sofia и нашите услуги за почистване на килими и мека мебел, изпратете ни запитване, или се обадете на +359 889 215 261.