Има толкова много причини, поради които наемането на човек който почиства би направило живота ви по – добър и лесен.

 

Ние не говорим за причините, поради които да имаш чистачка би било просто хубаво. Ето ви 4 причини, поради които имате нужда от професионално почистване в дома си. Дори и да не го осъзнавате

  1. При всички случаи сте по – стресирани когато нямате такъв човек

Има много проучвания доказващи, че чистият и подреден дом има пряко влияние върху понижаването на нивата на стрес. Всички сме чували за израза „спретнат дом, спретнат ум“ и това е толкова вярно. Психиатърът д-р Райан Роулс казва: „Когато живеете в разхвърляно място, подсъзнателно ви се напомня за работа, която трябва да свършите“.

Хубаво е човек да може когато се прибере след натоварен ден да не се сблъсква с допълнителни задачи. Тъй като животът ни е достатъчно динамичен, не позволявайте вашия дом да допринася за още стрес. Особено когато ние от Cleaning Solutions Sofia можем да се погрижим за това толкова лесно!

  1. Може да се разболеете ако не го направите…

Сякаш не сме достатъчно ангажирани в жонглирането между ежедневнитв задачи…Така че защо да рискуваме? Наличието на човек за почистване може сериозно да намали риска от заболяване, астма и алергии. Само за пример, нашите дъски за рязане съдържат до 200 пъти повече бактерии от нашите тоалетни седалки и не е чудно, че се разболяваме. Това са плашещи неща.

С Cleaning Solutions Sofia няма да има нужда да рискувате здравето си и това на семейството си.

  1. Прекарвате 2 години от живота си в чистене!

Проучванията показват, че можем да прекараме до две години от живота си в почистване. 2 години?! Никой няма време за това! Представете си безкрайния списък с по-хубави неща, които бихте могли да направите за 2 цели години от живота си?

  1. Домовете ни са пропити с лоши бактерии

Не се опитваме да ви уплашим, вярно е! С нашите дистанционни устройства, съдържащи до 10 пъти по – високи нива на бактерии отколкото в болниците, никъде не е безопасно.

Ние разбираме, че животът е достатъчно стресиращ, за да си позволим нащия дом да се превърне в допълнителен фактор за напрежение. Позволете ни да свалим тежестта от раменете ви като ви върнем времето, енергията и здраето.

Не се притеснявайте, ние от Cleaning Solutions Sofia сме тук.